WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
“Wij hadden een hele goede service van de loodgieter. Was vrolijk met zijn werk bezig, had het probleem snel opgelost en voor een aantrekkelijke prijs.”
Arie

“Wij hadden een hele goede service van de loodgieter. Was vrolijk met zijn werk bezig, had het probleem snel opgelost en voor een aantrekkelijke prijs.”
Koen

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Wij zijn de loodgieter die altijd voor je klaar staat. Voor ons maakt het niet uit of het ’s nachts of in het weekend is. Wij komen direct bij je langs om je van een vervelend probleem af te helpen.

De hoogste kwaliteit

Wanneer wij een probleem oplossen dan weet je dat het ook echt wordt opgelost. Een lekkage komt niet weer terug en bij een verstopping dan zorgen we dat de leidingen weer zo schoon als mogelijk

De goedkoopste loodgieter

Wij vragen geen hoge prijzen voor onze diensten en vinden dat het voor iedereen betaalbaar moet zijn. Bij ons ben je er zeker van dat je een aantrekkelijk prijs krijgt.

Verstopping Almere: praktische informatie

Verstopping Almere

Heb jij last van een verstopping in huis? Dat is erg vervelend. Wij krijgen dagelijks meldingen van mensen die last hebben van een verstopping in een van de leidingen in huis. Een verstopte toilet is veel voorkomend. Dit is een vervelende situatie, want dit brengt vaak onaangename geuren met zich mee en wanneer je slechts een toilet in huis hebt dan zit je dus tijdelijk zonder toilet. Dit probleem wil je dus zo snel mogelijk hebben opgelost. Wij hebben een team van loodgieters in dienst die jou verder kunnen helpen bij het oplossen van een verstopte toilet. Hieronder lees je meer over onze diensten wanneer je te maken krijgt met een verstopping in huis.

 

Verschillende soorten verstoppingen

verstopping almereWij hebben mensen in dienst die zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende verstoppingen. Er zal daarom geen verstopping zijn die niet kan worden opgelost door een van onze mensen. Dagelijks krijgen wij te maken met veel voorkomende verstoppingen waarvoor we bij mensen in Almere aan huis komen. Hieronder zijn de veel voorkomende klussen te vinden.
• Een verstopping in het toilet. Wordt vaak veroorzaakt door vreemde voorwerpen in de riolering van het toilet of door overmatig gebruik van toiletpapier.
• Een verstopping in de afvoer van de gootsteen. Dit maken we vaak mee wanneer mensen etensresten door de gootsteen heen spoelen. Na verloop van tijd hopen deze etensresten op en zorgt dit voor een verstopping.
• Een verstopping in de badkamer. Wanneer we douchen verliezen we haren en vetresten. Dit kan na een langere periode zorgen voor veel troep in de afvoer van de douche wat voor een verstopping zorgt.
Heb jij thuis last van een van de bovenstaande gevallen? Dan sturen wij graag een ervaren loodgieter jouw kant op om het probleem op te lossen. Wij hebben mensen in dienst die al jaren ervaring hebben in het vakgebied. Daarom is een verstopping voor hen binnen een mum van tijd opgelost. Wij sturen onze mensen op pad met het juiste gereedschap om iedere klus te klaren.

Altijd een oplossing

Wanneer een van onze mensen bij je aan huis komt dan weet je zeker dat het probleem wordt opgelost. Wij gaan namelijk pas weer weg wanneer de verstopping is verholpen. Eerder dan dat gaan wij niet weg. Nadat we een klus hebben opgeleverd houden wij ook altijd een evaluatie met de klant om er zeker van te zijn dat het werk op de gewenste manier is afgerond.
Verder geven wij mensen altijd het altijd om goed met de leidingen om te gaan. Regelmatig eens een onderhoudsbeurt aan de leidingen is nooit verkeerd. Daarnaast dient men er altijd op te letten wat er door de leidingen heen wordt gespoeld. Het toilet is alleen bedoeld voor toiletpapier en met mate. Verder raden we aan om het putje in de douche altijd goed schoon te houden van haren en ander troep en geen etensresten in de afvoer van de keuken te gooien.
Heb je wel een verstopping dan kun je vandaag nog contact met ons opnemen en we zorgen dat er een loodgieter bij jou aan huis komt.