WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Wij zijn de loodgieter die altijd voor je klaar staat. Voor ons maakt het niet uit of het ’s nachts of in het weekend is. Wij komen direct bij je langs om je van een vervelend probleem af te helpen.

De hoogste kwaliteit

Wanneer wij een probleem oplossen dan weet je dat het ook echt wordt opgelost. Een lekkage komt niet weer terug en bij een verstopping dan zorgen we dat de leidingen weer zo schoon als mogelijk

De goedkoopste loodgieter

Wij vragen geen hoge prijzen voor onze diensten en vinden dat het voor iedereen betaalbaar moet zijn. Bij ons ben je er zeker van dat je een aantrekkelijk prijs krijgt.

CV ketel onderhoud Almere: praktische informatie

CV ketel onderhoud Almere

CV ketels zijn de laatste jaren steeds complexer geworden. Aan de ene kant heeft dat veel voordelen voor de verwarmingsinstallatie in huis. Het biedt steeds meer mogelijkheden en het huis wordt efficiënter opgewarmd. Een efficiënte CV ketel zorgt ook voor kostenbesparingen, omdat deze het huis op een goede manier verwarmd. Echter zorgt een complexere CV ketel er ook voor dat deze vaak voor problemen kan zorgen. Een storing bij een CV ketel is niet ongewoon. Toch is het erg vervelend wanneer er een storing plaatsvindt in de ketel, want dat betekent dat je zonder warm water zit en dat wil je uiteraard zo snel mogelijk hebben opgelost. Daarvoor hebben wij een team van loodgieters in dienst. Hieronder lees je meer over onze diensten.van onze diensten. Hiermee zijn kwaliteit, snelheid en prijs ook de drie kernwaarden van ons bedrijf. Deze kernwaarden waar wij voor staan, staan altijd bij ons voor.

 

 Onze diensten op het gebied van CV ketels

cv ketel onderhoud almereWij hebben verschillende specialisten in dienst op het gebied van CV ketels. Deze mensen zijn niet onbekend met problemen die zich voordoen bij een CV ketel. Wij raden het altijd af voor mensen om zelf aan de slag te gaan met de ketel, omdat dit voor nog grotere problemen kan zorgen. Voor een van onze loodgieters kan een probleem een paar tellen zijn, wat mensen zelf veel tijd zal kosten. Hieronder lichten we een aantal situaties toe die we veel meemaken.
Storingen aan de CV ketel maken we erg veel mee. Een storing heb je namelijk al snel en dat is erg vervelend. Gelukkig is een storing over het algemeen nog relatief makkelijk op te lossen.
• Naast dat je een storing kunt hebben zien we vaak dat een CV ketel ook volledig defect kan zijn. Een defecte CV ketel brengt vaak hogere kosten met zich mee dan een storing. Ook gebeurt het vaak dat we adviseren om een nieuwe ketel te kopen in plaats van de ketel te repareren. De kosten voor reparatie kunnen vaak hoger uitvallen dan de kosten voor een nieuwe ketel.
• Wanneer je een nieuwe CV ketel hebt dan is hier kennis voor vereist om deze te installeren. Onze loodgieters weten precies hoe een ketel moet worden geïnstalleerd en stellen de ketel direct goed in.
• Tot slot kun je een loodgieter inschakelen om een onderhoudsbeurt te geven aan de ketel. Bij een onderhoudsbeurt kunnen eventuele problemen al op tijd worden opgespoord en worden voorkomen. Dit kan hoge kosten besparen voor de reparatie van een defecte ketel of de storingen. Daarnaast wordt de kans dus een stuk lager dat je onder een koude douche komt te staan.

 

Contact opnemen voor een loodgieter

Heb jij toch last van een van de bovenstaande situaties, wil je een onderhoudsbeurt laten plegen of een ketel laten installeren? Dan kun je vandaan nog contact opnemen met onze klantenservice en wij zorgen er voor dat we een loodgieter bij jou in Almere langs sturen. Voor je het weet staat er een loodgieter bij je aan huis, want wij hebben dagelijks mensen aan het werk door heel Almere. Wij krijgen veel positieve feedback van onze huidige klanten en staan altijd open voor nieuwe relaties.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAlmere036.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Adresgegevens & Contact
Loodgieteralmere036.nl
Spoordreef 28
1315 GP, Almere
Flevoland
Telefoonnummer: 036 200 21 77 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen