WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Wij zijn de loodgieter die altijd voor je klaar staat. Voor ons maakt het niet uit of het ’s nachts of in het weekend is. Wij komen direct bij je langs om je van een vervelend probleem af te helpen.

De hoogste kwaliteit

Wanneer wij een probleem oplossen dan weet je dat het ook echt wordt opgelost. Een lekkage komt niet weer terug en bij een verstopping dan zorgen we dat de leidingen weer zo schoon als mogelijk

De goedkoopste loodgieter

Wij vragen geen hoge prijzen voor onze diensten en vinden dat het voor iedereen betaalbaar moet zijn. Bij ons ben je er zeker van dat je een aantrekkelijk prijs krijgt.

Lekkage Almere: praktische informatie

Lekkage Almere

Kom je water tegen op plekken waar het niet hoort? Dan bestaat er een grote kans dat je een lekkage hebt in een van de leidingen in huis. In dat geval dien je hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Bij een lekkage komt er water vrij dat op plekken terecht komt waar het niet hoort. Wanneer dit water in de muren, de vloer of het plafond trekt dan gaat je huis er van rotten. Dit kan als gevolg hebben dat er een complete muur, plafond of vloer moet worden vervangen. Dit wil je natuurlijk altijd voorkomen want deze kosten zullen vele malen hoger uitvallen dan het repareren van een lekkage. Bij ons contacteer je direct een loodgieter die bij je aan huis komt om dit probleem op te lossen. Hieronder lees je meer over onze diensten.

Soorten lekkages

lekkage almereLekkages kunnen op verschillende plekken in huis ontstaan en zijn helaas niet altijd te voorkomen. Wanneer je met ons contact opneemt om een loodgieter langs te laten komen die het lek kan repareren dan is het verstandig om er voor te zorgen dat je zo goed mogelijk verteld wat de situatie is. Op deze manier kunnen wij er zo efficiënt mogelijk op reageren door de juiste loodgieter bij je langs te sturen met het juiste gereedschap. Hieronder vertellen we meer over de verschillende soorten lekkages.
• Het meeste treffen we lekkages aan in het leidingwerk. Een klein scheurtje in een van de leidingen kan ongemerkt al voor flink wat schade in of aan huis zorgen
• Daarnaast zien we vaak een lekkage in het tegelwerk in de douche. Doordat de kitranden niet goed zijn afgesloten of doordat er spleten tussen het tegelwerk ontstaan kunnen er lekkages ontstaan. Ook hier geldt dat een klein spleetje al ongemerkt voor flink wat overlast kan zorgen.
• Ook veel voorkomend zijn lekkages in het dak of op een dakterras. Bij regenval heeft de regen op deze manier de kans op een weg naar binnen te vinden en krijg je last van water in huis.

Wat te doen bij een lekkage

Het eerste wat wij mensen altijd aanraden bij het vinden van een lekkage is de watertoevoer uit te schakelen. Wanneer er wordt gezorgd dat er geen water meer door de betreffende leidingen heen stroomt ben je er zeker van dat er ook geen verdere wateroverlast ontstaat. De watertoevoer zet je stop door de hoofdkraan af te sluiten. De hoofdkraan is in de meeste gevallen te vinden in de meterkast of in de kelder.
Nadat de wateroverlast niet erger kan worden zit er nog wel een lekkage in huis. Voordat je weer gebruik kunt maken van het water moet dit gerepareerd worden. Dat doe je door een loodgieter in te schakelen. Hiervoor neem je contact op via het telefoonnummer of het contactformulier op onze website. Een van onze werknemers zal direct een afspraak met je inplannen waarop we een loodgieter bij je langs sturen. Nadat de afspraak staat ingepland doen wij de rest van het werk voor je en hoef je je nergens meer druk om te maken.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAlmere036.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Adresgegevens & Contact
Loodgieteralmere036.nl
Spoordreef 28
1315 GP, Almere
Flevoland
Telefoonnummer: 036 200 21 77 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen