LOODGIETER PARKWIJK NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 036-200 21 77

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Wij zijn de loodgieter die altijd voor je klaar staat. Voor ons maakt het niet uit of het ’s nachts of in het weekend is. Wij komen direct bij je langs om je van een vervelend probleem af te helpen.

De hoogste kwaliteit

Wanneer wij een probleem oplossen dan weet je dat het ook echt wordt opgelost. Een lekkage komt niet weer terug en bij een verstopping dan zorgen we dat de leidingen weer zo schoon als mogelijk

De goedkoopste loodgieter

Wij vragen geen hoge prijzen voor onze diensten en vinden dat het voor iedereen betaalbaar moet zijn. Bij ons ben je er zeker van dat je een aantrekkelijk prijs krijgt.

Loodgieter Parkwijk: praktische informatie

Loodgieter Parkwijk

De man met de gereedschapskist vol met tangen en pijpen en zich ook nog in allerlei bochten weet te wringen om toegang te krijgen tot het probleemgebied. Dat kan alleen maar de loodgieter zijn en is het een beroep dat al sinds jaar en dag onmisbaar is binnen onze samenleving. Er zijn namelijk wel veel problemen die zich kunnen voordoen op hun werkgebied en maakt het altijd een groot verschil uit wie er uiteindelijk voor de deur komt om het euvel te verhelpen.

loodgieter parkwijkDe beschikbaarheid kan doorslaggevend zijn

Er is nu eenmaal geen tijd gebonden aan het moment waarop zo een probleem zich zal voordoen. Het is daarom wel belangrijk, dat de loodgieter altijd bereikbaar moet zijn, ook in de avonduren en zelfs in het weekend. Bij een gesprongen leiding kan de schade namelijk niet te overzien zijn wanneer het water maar door blijft stromen en geniet reparatie van de Cv-ketel in de winter wel prioriteit. In zulke gevallen is er niet veel wat er zelf aan gedaan kan worden en ligt alles in handen van de loodgieter. Gelukkig is die al snel bij de deur en kan een aanvang worden gemaakt met het verhelpen van het probleem. Wat in de ogen van de leek ingewikkeld lijkt, is in de meeste gevallen een koud kunstje voor de ervaren loodgieter. Er wordt soms namelijk nog te veel getwijfeld aan het inschakelen van een loodgieter, maar moet dat natuurlijk achterwege worden gelaten.

De aanpak zal gelijk een verschil uitmaken

Wie zo twijfels heeft over het moeten inschakelen van een loodgieter, zal wel van mening veranderen wanneer het dat verricht is, zal worden aanschouwd. Het begint al met de dienstverlening wanneer het contact wordt gelegd. Men wordt geduldig te woord gestaan en zal de urgentie zo worden bepaald. Moet er gelijk een loodgieter uitrukken of kan het nog even wachten? Vaak worden er telefonisch ook alvast wat instructies gegeven om verdere schade te voorkomen zoals het dichtdraaien van de hoofdkraan. En om even terug te komen op zo een telefoontje: het heeft allemaal te maken met de bereikbaarheid van de loodgieter. In geval van nood is het nu eenmaal van het grootste belang, dat er gelijk opgenomen wordt en meteen een advies kan worden gegeven. Zo is de klant gerustgesteld en hoeft er niet verder worden gezocht naar een andere loodgieter. Om dat klaar te kunnen spelen, zullen er concrete afspraken gemaakt moeten worden zoals de dag en het tijdstip waarop de loodgieter langs zal komen. In noodgevallen is een afspraak maken natuurlijk niet nodig en komt de loodgieteralmere036.nl gelijk langs.

Een tip die altijd wordt meegegeven, is om te vragen om gelijk het heel systeem te bekijken. Dat wordt in de meeste gevallen kosteloos gedaan en is de klant daarna er verzekerd van, dat er zich geen ‘ verrassingen ‘ meer zullen voordoen. Het inschakelen van een loodgieter is dus altijd een stap in de juiste richting en mag er altijd gerekend worden op een professionele aanpak.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAlmere036.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Adresgegevens & Contact
Loodgieteralmere036.nl
Spoordreef 28
1315 GP, Almere
Flevoland
Telefoonnummer: 036 200 21 77 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen